vrijdag 30 mei 2014

Geef iemand een badjasje of badcape cadeau.


Geef iemand een badjasje of badcape  cadeau.

Je wilt jouw kindje naar het badderen natuurlijk lekker warm inpakken in een warme en zachte badcape of badjas. Dan zit je bij ons natuurlijk helemaal goed. Ruime keuze in heerlijke warme en zachte badcapes , badjasjes voor een eerlijke en betaalbare prijs! De  badjasjes en bacapes zijn van een top kwaliteit en bestaan uit 100% katoen en  natuurlijk van  de bekende merken zoals Funnies, en King Bear.

Baby uitzet,

Een badjas of badcape mag natuurlijk niet ontbreken aan jou babyuitzet, maar weet je wat ook heel erg leuk is om te doen. Om iemand te verrassen die net  zwanger is  met  een  leuk badjas of badcape voor haar babyuitzet. Ze zal daar erg blij mee zijn, want een hele babyuitzet bij elkaar sparen is natuurlijk niet goedkoop.

Uniek Kraamkado

Natuurlijk is het ook heel erg leuk om een badjas of bacape cadeau te geven bij een geboorte van een kindje. Door gebruik te maken van onze borduurservice  maak t u het  badjasje of badcape nog persoonlijker dus uniek!  U, betaalt slechts  € 3,95 meer voor onze borduurservice. Maar daar heeft u dan ook een uniek kraamkado voor.

Wilt u meer zien? Wij begroeten u, graag in onze 24/7 geopende online kadowinkel, www.kadootjedoen.nl

Met vriendelijke groet,

John & Esther
JW Kraamshop
 

 
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten