zondag 8 juni 2014

Kraammandje


Kraammandje


De historie & de traditie van een kraammand geven bij een geboorte van een kindje bestaan al heel erg lang. Wij vinden het leuk om deze oude traditie in stand te houden.
Vroeger  zaten er vooral veel etenswaren in de mand, deze waren vooral  voor de moeder  bedoeld van het pas geboren kindje! Ze moest goed eten en drinken want dan was ze weer snel inzetbaar op de boerderij.
Gelukkig zijn de tijden veranderd, de kraammand is nu vooral een leuk kraamkado geworden die word gevuld met bruikbare babyspulletjes zoals een  badjas, badcape, babymutsje of met een uniek  & persoonlijk naamkado.
Koop zo’n leuke kraammandje bij ons en u maakt niet alleen de baby blij maar ook de ouders. Wij maken van elk kraammandje een prachtig kraamkado en we doen er ook nog een leuk kaartje bij voor een persoonlijke boodschap. Deze service kost u, helemaal niets extra’s. En een ander afleveradres? Ook dat is geen enkel probleem bij ons. Zo ziet u maar weer voor een uniek en persoonlijk kraamkado zit u bij ons helemaal goed.

Meer zien? Bezoek dan online kadowinkel in unieke Kraamkado’s en naamkadootjes





 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten